Nous espais de l’APEPC

Des del 14 de febrer d’aquest 2011 que ens hem traslladat del primer pis a l’entresòl en uns espais condicionats de bell nou.
Hem augmentat considerablement els espais de dipòsits i hem aprofitat la ocasió per a reordenar els nostres fons.

Com ja es conegut, l’APEPC guarda en primer lloc la documentació arxivística de la província, de les comunitats i col•legis, de les viceprovíncies i de algunes entitats vinculades a l’Escola Pia.

La biblioteca s’ha ampliar considerablement amb els fons que havíem guardat a Alella i que des d’ara s’han integrat a la biblioteca provincial. Bona part són llibres antics que de mica en mica anirem incorporant als nostres fitxers. Actualment més de 1.500 llibres ja són consultables a través del Catàleg Col•lectiu del Patrimoni Bibliogràfic de Catalunya.

A la hemeroteca hi tenim sobretot les revistes de les nostres escoles, però també comptem amb altres de caràcter arxivístic, històric o pedagògic.

Anem ordenant les col•leccions de goigs, de monedes, de segells, etc. Conservem objectes significatius de la nostra història: medalles, plaques.
Hem pensat els nous espais per prestar un millor servei. Us hi esperem.

Comentaris

  1. Felicitats per la tasca que feu. Hem donat nota a http://assocamicsdelsgoigs.blogspot.com/2011/04/larxiu-provincial-de-lescola-pia-de.html

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada